Štajerles trade d.o.o.
Naj se vaše stanovanje spremeni v topel in udoben dom. Izberite
www.stajerles-trade.si in si privoščite kakovostno stavbno pohištvo (okna, vrata, talne obloge, ...).

Stavbno pohištvo Štajerles
Računovodske storitve
Naj vaše podjetje posluje pozitivno in naj bodo vaše bilance take kot ste si jih vedno želeli. Izberite pravo računovodstvo

Računovodstvo

Senčila za vaš dom

Senčila

Gradite ali obnavljate hišo pa ne veste za katera senčila bi se odločili. Pridite na www.okence.com/primerna-izbira-sencil in pomagali Vam bomo pri popolni odločitvi za Vašo hišo.

Senčil je več vrst kot so rolete, žaluzije,  screen roloji, tende in tako dalje. Zadnja leta v ospredje prihajajo žaluzije, saj je montaža enostavna in hitra tudi življenska doba je dolga pa še ugodne so. Rolete niso več tako v teku s časom, zato niso več veliko v uporabi imajo pa dobre lastnosti kot so dolga življenska doba in minimalna potreba po vzdrževanju.Tende so kot streha nad Vašo glavo če ste radi zunaj na balkonu ali terasi.

Dobra lastnost pa je tudi da se zložijo in se pozimi ne uničujejo. Screen roloji pa so nekakšna zaščita ki se povleče čez okno.

Na naši spletni strani najdete vse podrobnosti in informacije o senčilih njihovi uporabi, ceni, dobrih lastnostih in tako dalje. Naj bo Vaša odločitev popolna, pa bo tudi Vaša hiša.