Štajerles trade d.o.o.
Naj se vaše stanovanje spremeni v topel in udoben dom. Izberite
www.stajerles-trade.si in si privoščite kakovostno stavbno pohištvo (okna, vrata, talne obloge, ...).

Stavbno pohištvo Štajerles
Računovodske storitve
Naj vaše podjetje posluje pozitivno in naj bodo vaše bilance take kot ste si jih vedno želeli. Izberite pravo računovodstvo

Računovodstvo

Sončenje

SončenjeV poletnih mesecih se ves čas izpostavljamo sončnim žarkom, nekateri se jim izpostavljajo namerno, spet drugi se pred njimi ustrezno zaščitijo. Sončenje ima na naše telo veliko pozitivnih kot tudi negativnih učinkov. Več koristnih vsebin za vse generacije najdete na http://www.nectory.com/. Sončenje pozitivno deluje na naše telo tako, da krepi obrambno sposobnost proti nalezljivim boleznim, izboljša fizično kot tudi psihično počutje, ugodno vpliva na krvni obtok in spodbuja nastanek vitamina D.

Sončenje pa ima tako tudi številne negativne učinke, in sicer rdečina kože, vnetje, sončne opekline, mehurji, preobčutljivost reakcije kože na sončno svetlobo, gube, tanjšanje kože, vidne žilice, suhost kože, sončne pege ter celo kožni rak. S sončenjem tako vsekakor ne gre pretiravati in je zato potrebno kožo pred sončenjem ustrezno zaščititi z različnimi kremami z UV zaščito, lahkimi oblačili, pokrivali, sončnimi očali ipd. Zaščiti se je vsekakor bolje prej, kot pa potem, ko je koža že rdeča in opečena. Takrat pridejo v poštev pomirjujoče kreme aloe vera.