Štajerles trade d.o.o.
Naj se vaše stanovanje spremeni v topel in udoben dom. Izberite
www.stajerles-trade.si in si privoščite kakovostno stavbno pohištvo (okna, vrata, talne obloge, ...).

Stavbno pohištvo Štajerles
Računovodske storitve
Naj vaše podjetje posluje pozitivno in naj bodo vaše bilance take kot ste si jih vedno želeli. Izberite pravo računovodstvo

Računovodstvo

Tudi v majhnem stanovanju je lahko dovolj prostora

Zaradi visokih cen nepremičnin in vse bolj pogostih služb v mestih, je veliko ljudi primoranih živeti v majhni stanovanjih ali pa garsonjerah. Čeprav so taka stanovanja v večini primerov res utesnjena, bivanje v njih pa ni prijetno, se da tudi majhno stanovanje preurediti tako, da »deluje večje«, kot v resnici je.

Majhno stanovanje je lahko zelo udobno , če boste pri opremljanju in urejanju uporabili nekaj trikov. Čeprav ti triki ne bodo povečali prostora, bo le-ta dajal vtis, da je večji. Prvi korak naj bo ta, da bo v stanovanju dovolj svetlobe. Odprite zavese in v stanovanje spustite svetlobo. Čeprav so temne barve bolj prijazne dizajnu, tudi precej bolj zaprejo prostor. Svetoval bi vam, da temno barvo uporabite samo za strop.

majhno stanovanje

Drugi najboljši nasvet je ta, da si kupite multi-funkcijsko pohištvo, ki ima več funkcij. Miza je lahko obenem tudi predalnik, kavč lahko služi kot postelja in tako naprej. Tudi ogledala imajo svoj čar, saj vizualno precej poglobijo prostor.

S temi hitrimi in precej enostavnimi nasveti lahko tako vaš mali prostor v katerem se počutite utesnjeno precej spremenite, da bo dajal vtis, da je večji. Kakorkoli že, na spletu vam je na voljo res ogromno vodičev in drugih nasvetov, s katerimi lahko oplemenitite prostor v katerem živite, da vas ta ne ob utesnjeval. Pred spreminjanjem katerihkoli stvari pa vam svetujem, da o tem obvestite tudi lastnika stanovanja, da ne boste imeli težav, kakor se je to meni že zgodilo.

Pa uspešno »prenovo« vam želim!