Štajerles trade d.o.o.
Naj se vaše stanovanje spremeni v topel in udoben dom. Izberite
www.stajerles-trade.si in si privoščite kakovostno stavbno pohištvo (okna, vrata, talne obloge, ...).

Stavbno pohištvo Štajerles
Računovodske storitve
Naj vaše podjetje posluje pozitivno in naj bodo vaše bilance take kot ste si jih vedno želeli. Izberite pravo računovodstvo

Računovodstvo

Vrhunska, unikatna, nova notranja vrata, ki vas bodo prepričala, so Ideales

Ob vstopu v hišo ali stanovanje se najprej opazi, kakšna notranja vrata imamo. Če so čisto navadna, jim verjetno ne namenimo nekega lepega, zavidljivega pogleda, ampak jih le bežno opazimo in kaj hitro pozabimo nanje. Notranja vrata Ideales so vrhunska, unikatna in ročno izdelana vrata, točno takšna kot si jih želimo, kar pomeni, da si ta vrata zaslužijo pohvale in so v samem vrhu na slovenskem trgu. To podjetje nudi drugačnost in ima široko paleto produktov. Notranja vrata niso edina, ki so vredne same hvale, ampak imajo tudi odlična vhodna vrata ter stopnice in garancijo do 12 mesecev na vse produkte.

notranja vrata

notranja vrata

Podjetje se razlikuje že v izdelavi notranjih vrat, kar pomeni, da imajo vsa vrata podboje iz polnega lesa, nudijo dostavo v samo 6 tednih, prav tako pa jih na vašo željo tudi zmontirajo. Notranja vrata so lahko popolnoma takšna, kot si jih predstavljate, saj poleg vrat lahko naročite najlepše kljuke ter na vrata dodate stekleno odprtino. Pred montažo morate biti pozorni na zračno vlažnost in zaključene talne obloge. Brez tega vam podjetje ne bo moralo postaviti nova notranja vrata. Seveda se lahko odločite, da notranja vrata zmontirate sami, vendar podjetje meni, da je lažje ter hitreje, če zato poskrbijo strokovnjaki, ki vrhunsko obvladajo svoje delo, ki ga opravijo brez napake. Zagotovo nam ni potrebno skrbeti za kakovost materiala, saj se uporablja najboljši les in možnost izbire je kar med 30 vrstami lesa, prav tako se lahko odločite za eksotično vrsto lesa.