Štajerles trade d.o.o.
Naj se vaše stanovanje spremeni v topel in udoben dom. Izberite
www.stajerles-trade.si in si privoščite kakovostno stavbno pohištvo (okna, vrata, talne obloge, ...).

Stavbno pohištvo Štajerles
Računovodske storitve
Naj vaše podjetje posluje pozitivno in naj bodo vaše bilance take kot ste si jih vedno želeli. Izberite pravo računovodstvo

Računovodstvo

Apartmaji Novo mesto

Novo mesto

Se želite odpraviti na dopust v mesto kjer boste v bližini imeli vse kar potrebujete? Pridite v Novo mesto in si na apartmaji-novomesto.si/apartmaji.html poglejte ponudbo hostla Novak, ki je v bližini vseh večjih znamenitosti.

Cerkev Kapitelj je oddaljena 5 minut hoje, reka Krka se vije in počasi teče skozi staro mestno jedro, za bolj športne tipe, stadion Portovald, dve notranji in zunanji nogometni igrišči, dve prav tako notranji in zunanji teniški igrišči, grad Otočec, ki je oddaljen 15 minut vožnje, Dolenjske toplice ki so oddaljene 10 minut vožnje, kinematograf Cineplexx Novo mesto s petimi kino dvoranami in še veliko drugih zanimivosti, ki jih ne gre spregledati.

Apartmaji v Novem mestu so dovolj veliki za celo štiričlansko družino, so v bližini vsega prej naštetega, so pa tudi zelo ugodni. Kaj več bi si lahko želeli od kakovostnega dopusta? Pridite v Novo mesto prenočite v sobah in apartmajih hostla Novak in vaše življenje bo lepše. Preživeli boste najaktivnejši in najzanimivejši dopust v Vašem življenju.