Štajerles trade d.o.o.
Naj se vaše stanovanje spremeni v topel in udoben dom. Izberite
www.stajerles-trade.si in si privoščite kakovostno stavbno pohištvo (okna, vrata, talne obloge, ...).

Stavbno pohištvo Štajerles
Računovodske storitve
Naj vaše podjetje posluje pozitivno in naj bodo vaše bilance take kot ste si jih vedno želeli. Izberite pravo računovodstvo

Računovodstvo

Nadstreški za avtomobile in podjetje Ofentau

Podjetje Ofentau se nahaja v bližini Celja. V njihovi ponudbi lahko najdete nadstreške za avto, terase, notranje in zunanje stopnice ter druge izdelke. Največji delež njihovega prometa predstavljajo prav nadstreški za avto, pri teh so izredno uspešni.

Zakaj pa sploh nadstrešek za avto? No razlogov je ogromno. Včasih smo gradili garaže v notranjosti hiš, to je sicer precej priročno a energetsko zelo neučinkovito. Vsakič, ko odpremo garažna vrata in zapeljemo avto ven, se prostor občutno ohladi. V garaži to sicer ni nič narobe vendar se posledično ohladi cela hiše, energetske izgube pa so precej velike. Težava je tudi ta, da se vlažnost zraka zelo poveča, če v garažo zapeljemo moker avto. Če je vlažnost zraka večja, se bo razvila plesen, pa tudi avtomobilska stekla postanejo orošena.

nadstresek-za-avto

Vsem tem težavam se lahko brez problemov izognemo s postavitvijo nadstreška za avto. Nadstrešek za avto je lahko kovinski ali pa lese. Primerni so za en avtomobil ali pa več avtomobilov, celo tovornjake in prikolice lahko spravimo pod njih, če so le dovolj veliki. Večina ljudi se odloča za lesene nadstreške, te so cenovno najbolj ugodni, vendar je les potrebno vzdrževati tako kot vse ostale stvari. Najbolj trajni so jekleni oz. kovinski nadstreški, te je tudi sicer potrebno barvati a zelo redko.

Poznamo več različnih načinov pokritih nadstreškov, lahko so prostostoječa ali pa vpeta nadkritja, kritine pa so lahko izdelane iz različnih materialov, ki jih seveda prilagodimo nadstrešku. Kaj več o nadstreških pa lahko izveste v podjetju Ofentau, kontaktirajte jih, saj vam bodo z veseljem pomagali.