Štajerles trade d.o.o.
Naj se vaše stanovanje spremeni v topel in udoben dom. Izberite
www.stajerles-trade.si in si privoščite kakovostno stavbno pohištvo (okna, vrata, talne obloge, ...).

Stavbno pohištvo Štajerles
Računovodske storitve
Naj vaše podjetje posluje pozitivno in naj bodo vaše bilance take kot ste si jih vedno želeli. Izberite pravo računovodstvo

Računovodstvo

Najem tiskalnika pri MG-BIRO

Najem tiskalnikov pri MG-BIROPri podjetju MG-BIRD nudijo najem tiskalnikov in multifunkcijskih naprav na spletni strani http://www.mg-biro.si . Z najemom multifunkcijske naprave s katero lahko skenirate, kopirate, tiskate in faksirate ali najemom samega tiskalnika lahko znižate stroške tiskanja in kopiranja podjetja in hkrati povečate učinkovitost dela in razbremenite IT oddelek.

Uporabljajo model ki se je izkazal za najpomembnejšega v Evropi in ZDA. Če želite najeti tiskalnik se MG-BIRO naprej seznani z vašimi zahtevami in potrebami. Nato vam dostavi tiskalnik oz. multifunkijsko napravo na vaš dom in s sodelovanju z vami priključi v vaše računalniško omrežje. Naučijo vas kako se naprava najbolje uporablja. Enkrat mesečno obračunajo izpise po že prej dogovorjenih cenah in vam ne zaračunavajo servisa, tonerjev in raznih delov. Redno celotno vzdrževanje je njihov strošek. Nudijo vam tiskalnike vseh vrst, odvisno od vaših potreb. Lahko najamete črno-bel ali barven tiskalnik A4 formata. Za večje potrebe pa so možni najemi tudi črno-belih ali barvnih A3 multifunkcijskih naprav. Z najemom tiskalnika se znižajo vaši stroški do 30%, za celotno dostavo in priklop na računalniško omrežje poskrbi MG-BIRO. Vaše operativno delo se zmanjša kar za 25% in vam tako preostane več časa za bolj produktivna opravila. Zato je najem tiskalnikov pri MG-BIRO za vas poceni, enostavno in učinkovito!